Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Αντώνης Ιατρόπουλος


Εσύ "φίλε"μου που με ρωτάς επίμονα και εκ του πονηρού γιατί τρέχω δεξιά και αριστερά ήρθε η ώρα να σου πω: επειδή δεν σε αφήνει ο εγωισμός και η αγάπη ΜΟΝΟ για τον εαυτούλη σου δες λίγο δίπλα σου..

Δες τον 17 χρόνο Σωτήρη που ενώ διάβαζε να περάσει Ιατρική ξαφνικά έχασε την γη από τα πόδια του γιατί διαγνώστηκε με ΛΕΥΧΑΙΜΊΑ..

Δες τον Φάνη που πριν δύο βδομάδες παντρεύτηκε και ενώ ονειρεύονται με την γυναίκα του ξαφνικά οι εξετάσεις έδειξαν όγκο στο πνεύμονα..

Δες τον 4 χρόνο Χρήστο που ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό και ξαφνικά βρίσκεται στο Ογκολογικό γεμάτος με καλώδια να κλαίει χωρίς να ξέρει γιατί..Δες τον Ιωάννη που η γυναίκα του γέννησε πριν δύο μήνες και αυτός ξαφνικά μετά από πόνους οι γιατροί του δίνουν λίγους μήνες ζωής..Δες την Άννα που πάει κάθε πρωί στο μαγαζί της και ξαφνικά έχει στο σώμα της ράμματα και τα μαλλιά της έχουν πέσει από τις χημειοθεραπείες..

Δες τον 11 χρόνο Θανάση που μετά την επέμβαση αν και τον βοηθήσαμε όλοι μαζί δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε κοντά μας και έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων...

Αν δεν σε αφήνει ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ σου να δεις όλα αυτά τότε πραγματικά λυπάμαι..λυπάμαι για σένα και όχι για όλους αυτούς που παλεύουν για την Ζωή τους γιατί αυτοί έχουν κερδίσει μέσα από την αγάπη τους και την δοκιμασία που περνάν την αιωνιότητα.

(τα ονόματα είναι τυχαία)..

Αντώνης Ιατρόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια