Η Αιμιλία Ιωαννίδου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Θοδωρή Καρακικέ!

Τον εκλεκτό της καρδιά της, Θοδωρή Καρακικέ παντρεύτηκε η Αιμιλία Ιωαννίδου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μακροχωρίου.

Η Αιμιλία Ιωαννίδου με καταγωγή από το Μακροχώρι και ο σύντροφός Θοδωρής και οι δύο αστυνομικοί στο επάγγελμα είναι αρκετά χρόνια μαζί και πήραν την απόφαση να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά της 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου 01/10 η Αιμιλία Ιωαννίδου και ο σύντροφός της,Θοδωρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια υπέροχη τελετή.

Ο Θοδωρής και η Αιμιλία έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον του Θεού, με κουμπάρο τον Νικόλαο Κλιάφα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου γαμπρός και νύφη δεν σταματούσαν να κοιτάζονται στα μάτια και να χαμογελούν τρισευτυχισμένοι

Φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που βρέθηκαν στον γάμο, δεν σταμάτησαν να κοιτούν την πανέμορφη νύφη, που έλαμπε από ευτυχία στο λευκό νυφικό της και όπως αναμενόταν έκλεψε τις εντυπώσεις παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του γαμπρού.

Πανευτυχείς οι γονείς του ζευγαριού Κων/νος και Παναγιώτα και Ευάγγελος και Μεταξία καμάρωσαν τα παιδιά τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Μπορεί ο χορός του Ησαΐα να ήταν ο μικρότερος όλων, ήταν όμως ο σημαντικότερος στην μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους.

Μετά το Μυστήριο ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο «Κτήμα Αφροδίτη» με το γαμπρό και την νύφη να ζουν κάθε στιγμή γλεντιού και ευτυχίας.

Το makroxorinews εύχεται στους νεόνυμφους Βίον Ανθόσπαρτον και κάθε ευτυχία στην ζωή τους.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια