Έπος: 10χρονος κατήγγειλε στον πρόεδρο του Μακροχωρίου ότι τα σακουλάκια με τα γαριδάκια είναι....μισά!

Πιο συγκεκριμένα, ο γενναίος μαθητής κι έχοντας όλα τα δίκια με το μέρος του κατήγγειλε στον πρόεδρο της τ.κ Μακροχωρίου Ημαθίας ότι ενώ πλήρωσε 1 ευρώ για να αγοράσει ένα σακουλάκι γαριδάκια αυτό ήταν....μισό!

Ο 10χρονος ως ενεργός πολίτης πλησίασε αρχικά τον πρόεδρο της τ.κ Μακροχωρίου ρωτώντας τν αν αυτός είναι ο Δήμαρχος.Ο κ.Κεχαΐδης Βαλάντης αφού ξαφνιάστηκε του διευκρίνισε ότι δεν είναι ο Δήμαρχος αλλά ο πρόεδρος του χωριού τον ρώτησε τι θα ήθελε.

Ο μικρός δεν στάθηκε σε λεπτομέρειες λέγοντας του ότι δεν τον ενδιαφέρει αν είναι Δήμαρχος ή Πρόεδρος καθώς όπως χαρακτηριστικά του είπε ''τέλος πάντων ξέρω ότι κάτι είσαι εδώ'' τον ρώτησε φανερά εκνευρισμένος γιατί ενώ ξόδεψε 1 ευρώ για ένα σακουλάκι γαριδάκια αυτό ήταν...μισό ρωτώντας τον στην συνέχεια τι προτίθεται να κάνει γι' αυτό!

Ο ετοιμόλογος πρόεδρος όπως γίνεται αντιληπτό έχασε τα λόγια του δίχως να μπορεί να δώσει μια πειστική και ειλικρινή απάντηση.

Ο μικρός αποχώρησε γεμάτος ερωτηματικά και το πιο πιθανό είναι ότι χαμένος από την όλη υπόθεση είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Μακροχωρίου,Κεχαΐδης Βαλάντης, που μάλλον έχασε ένα μελλοντικό ψηφοφόρο και δίκαια καθώς θα όφειλε να είναι πιο ενημερωμένος!

Αλήθεια όμως κ.Κεχαΐδη πόσοι από εμάς δεν κάναμε την ίδια ερώτηση....οφείλετε επιτέλους να δώσετε μια ξεκάθαρη απάντηση για τα πραγματικά προβλήματα!

Πηγή: Gnomi.news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια