F.C Μακροχώρι: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας - Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε 1 από τα 4 που εξασφάλισε το MΑΚΡΟΧΩΡΙ.NEWS

Η ομάδα του Μακροχωρίου ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, τα οποία περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε πρωτάθλημα, κύπελλο, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια.

Όλα τα χρήματα από την αγορά των εισιτήριων διάρκειας θα πηγαίνουν για την οικονομική ενίσχυση και την ισχυροποίηση της ομάδας μας.

ΤΙΜΕΣ : 30€ & 50€

Καλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας τους και βοηθώντας στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων της.

Όλοι μαζί να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την ομάδα μας!

Το Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο της τ.κ Μακροχωρίου και ιδιοκτήτη της επιχείρησης,''Mr Dog'' (Pet Shop) Βαλάντη Κεχαϊδη για την ευγενική χορηγία του,του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Οι φίλοι της ομάδας του Μακροχωρίου μπορούν να διεκδικήσουν ένα (1) από τα τέσσερα (4) συνολικά εισιτήρια διαρκείας που εξασφάλισε το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ.NEWS.

H διαδικασία:

1) Πατήστε like στο σχετικό άρθρο στην σελίδα του Facebook Mακροχώρι.news - Μακροχώρι Ημαθίας 

2) Αφήστε το σχόλιο και μπαίνετε στην κλήρωση.



  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια