Ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Μαχροχωρίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στο πραγματοποιηθεί και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία ο 2ος καλοκαιρινός μας χορός στο 1ο Δημοτικό Σχολείου του Μακροχωρίου.

Αρχικά το Δήμο Βέροιας για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης! 

Τη διευθύντρια του σχολείου και τη σχολική επιτροπή για την παραχώρηση του χώρου.

Την χορευτική ομάδα του συλλόγου μας, μικρούς - μεγάλους και τον χοροδιδάσκαλο μας κ. Κυριάκο Παλασίδη για την άψογη εμφάνιση – παράσταση και απόδοση των ποντιακών μας χορών.

Τους εθελοντές μας, που για μία ακόμα φορά συνέβαλαν καθοριστικά για την μεγάλη επιτυχία του χορού μας, τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας!

Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Λάζαρο Ασλανίδη εκπροσωπώντας το Δήμο Βέροιας, κ. Παύλο Σαρημιχαηλίδη εκπρόσωπο της Επιτροπής του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δ. Βέροιας, τον Άγγελο Τόλκα Βουλευτή Ημαθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία.

Τους εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων που μας τιμούν και μας στηρίζουν συνεχώς με την παρουσία τους.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που πάντα ανταποκρίνονται στην κάλυψη των εκδηλώσεών μας.

Τους μουσικούς μας, Ανθή και Χριστίνα Καλαϊτζίδη που μας συνοδεύουν ανελλιπώς  στις εκδηλώσεις μας.

Το μουσικό σχήμα Στέλιο Μαβίδη, Γιώργο Ευσταθιάδη, Σταύρο Τουλκιαρίδη, Κώστα Τσολάκη, Σταύρο Κεϊσίδη, Αλέξανδρο Ζουντουρίδη, Χριστόφορο Κυριακίδη, Γιώργο Ασβεστά για την λαμπερή βραδιά που μας χάρισαν γεμάτη τραγούδι και χορό!

Ολοκληρώνοντας, ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που μας τιμήσατε πάλι με την παρουσία σας, μας δίνετε δύναμη κουράγιο να συνεχίσουμε!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια