Την Ακαδημία Μακροχωρίου επισκέφθηκε ο υπεύθυνος δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης

Τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Μακροχωρίου επισκέφθηκε σήμερα 24 Νοεμβρίου, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, ο υπεύθυνος του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Ο βετεράνος άσος του «δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε στο Μακροχώρι, τσέκαρε για μία ακόμη φορά τις εγκαταστάσεις και ποδοσφαιριστές της ακαδημίας και αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις για τη δουλειά που γίνεται, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας.

Ο κ.Κυριάκος  Αλεξανδρίδης παρακολούθησε την προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές, αθλητικές και μη.

Ο κ.Αλεξανδρίδης αποτέλεσε επί σειρά ετών, στην δεκαετία του ΄80, μια βασική μονάδα στην επιθετική και μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Στον «Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης» αγωνίστηκε για 10 χρόνια, από το 1979 έως το 1989, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα το 1985.

Σήμερα «υπηρετεί» τον ΠΑΟΚ από το πόστο του υπεύθυνου στελέχωσης των ακαδημιών της ομάδας και πολλές φορές στη διάρκεια του χρόνου γυρνάει όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να οργανώσει τα τμήματα υποδομής που συνεργάζονται με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και εκτός αυτής.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια