Μια ακόμη πράξη αγάπης & προσφοράς από την τ.κ Μακροχωρίου - Διανεμήθηκαν τρόφιμα εν όψει των Χριστουγέννων!

 

Για ακόμη μια χρονιά ο πρόεδρος της τ.κ Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης με την βοήθεια των υπαλλήλων της κοινότητας την συνδρομή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Μακροχώρι, πολιτών αλλά και σχολείων έκανε σήμερα την «ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ».

Συγκέντρωσε εθελοντικά  τρόφιμα και διάφορα  αλλά είδη για την ενίσχυση της υλικής υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Τα παραπάνω είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν σήμερα από τον Πρόεδρο κ.Βαλάντη Κεχαΐδη και τον κ.Νίκο Κουτσούκη ,σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη ενόψει των εορτών.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που συμβολίζει τη γέννηση και την ελπίδα. Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη και αλληλεγγύη στον διπλανό μας, στον «πλησίον» μας και ο κ. Βαλάντης Κεχαΐδης και όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά η «ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ» το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.. 

Ο κ.Βαλάντης Κεχαΐδης δήλωσε στο makroxorinews:

‘’Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και αδιέξοδα.

Ας τους προσφέρουμε κάτι από το υστέρημά μας, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.

Εμείς κάναμε το ελάχιστο που μπορούσαμε προκειμένου αυτές τις άγιες μέρες να βοηθήσουμε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους συμμετείχαν σε αυτή την δράση.

Χρόνια πολλά σε όλους….’’

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να συγχαρούμε τις τοπικές μας επιχειρήσεις τις οποίες πρέπει και εμείς να στηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές,τα σχολεία μας αλλά ιδιαίτερα τον κ.Νίκο Κουτσούκη που βρίσκεται πάντα εκεί που χρειάζεται.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια