Η εταιρεία Stones Group International και οι εργαζόμενοι της "ξαναχτύπησαν" - Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο 2ο Νηπιαγωγείο Μακροχωρίου

Σε μία ακόμη σημαντική κίνηση, προχώρησαν οι εργαζόμενοι της εταιρίας Stones Group International την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Η εταιρεία Stones Group International και οι εργαζόμενοι της αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο αλλά και υλικά για να αποκαταστήσουν ζημιές που υπήρχαν στον εξωτερικό και εσωτερικό περίβολο του 2ου Νηπιαγωγείου.

Oι εργαζόμενοι της εταιρίας μετά από συζήτηση που είχαν με τον πρόεδρο της τ.κ Μακροχωρίου Βαλάντη Κεχαΐδη και την διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου κ.Όλγα Χολέβα αποφάσισαν να προβούν στην συγκεκριμένη αξιέπαινη κίνηση αλλάζοντας την εικόνα του σχολείου.

Η εταιρεία Stones Group International και οι εργαζόμενοι της μετά την δωρεά οκτώ (8) οθονών προβολής με τρίποδα,  για προτζέκτορα τους οποίους και παραλάβανε τα σχολεία της κοινότητας μας "ξαναχτύπησαν" έχοντας και πάλι τα παιδιά ως προτεραιότητα τους.

Απέδειξαν για μια ακόμη φορά, ότι ο Εθελοντισμός μπορεί ενώ έχουν κερδίσει σίγουρα μια θέση στην καρδιά των μαθητών που για εμάς αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο.

Ο πρόεδρος της τ.κ Μακροχωρίου κ.Βαλάντης Κεχαΐδης σε ανακοίνωση του αναφέρει:

''Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια για ακόμη μια φορά την εταιρία Stones Group International και ιδιαίτερα του εργαζόμενους της για την σημαντική πρωτοβουλία να αποκαταστήσουν τις ζημιές που υπήρχαν στον εξωτερικό και εσωτερικό περίβολο του 2ου Νηπιαγωγείου της κοινότητας μας. 

 Η ''τρελοπαρέα'' της εταιρίας Stones Group International μετά τη δωρεά οκτώ (8) οθονών προβολής με τρίποδα,  για προτζέκτορα τους οποίους και παραδώσαμε στα σχολεία της κοινότητας μας επιφύλαξε μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη γεμίζοντας μας με χαρά και αισιοδοξία.

Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι η εταιρία Stones Group International και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι αυτής μας επιφυλάσσουν πάρα πολλές εκπλήξεις.

Ελπίζω και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι σε τέτοιου είδους αξιέπαινες κινήσεις!''

Σε ανακοίνωση της η διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου κ.Όλγα Χολέβα,αναφέρει:

''Η σχολική χρονιά τελείωσε αλλά οι εργασίες στο νηπιαγωγείο μας δεν σταματούν.

Η εταιρεία Stones Group International και οι εργαζόμενοι της αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο αλλά και υλικά για να αποκαταστήσουν ζημιές που υπήρχαν στον εξωτερικό και εσωτερικό περίβολο του σχολείου μας.

Για ακόμη μία φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ( πριν λίγο καιρό είχαμε τη δωρεά μιας οθόνης προβολής  για προτζέκτορα με τρίποδα), η εταιρεία στάθηκε δίπλα στο σχολείο μας και στις ανάγκες του. Η ιδιωτική πρωτοβουλία και η υποστήριξη της σχολική κοινότητας από επιχειρήσεις της περιοχής μας   είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού έχει ως τελικούς αποδέκτες τα παιδιά μας.

Η προϊσταμένη και όλο το προσωπικό του σχολείου, διδακτικό και βοηθητικό, σας ευχαριστούμε, για ακόμη μία φορά,  από καρδιάς!''



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια