Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο ιδιοκτήτης του ''Sunday Coffee Bakery'' Τοσουνίδης Θεόδωρος

Στις πολύ δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι η άνθηση του διαδικτύου και γενικότερα της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, έχει δώσει σε αρκετούς το ελεύθερο βήμα να σχολιάζουν ότι βλέπουν, απλά και όμορφα από την καρέκλα ή τον καναπέ του σπιτιού τους, διαμορφώνοντας δηστυχώς σε πολλές περιπτώσεις άποψη.

Ορισμένοι θέλοντας απλά να δηλώσουν την παρουσία τους, ότι υπάρχουν, γράφουν ακόμη και γελοιότητες ή κακίες χωρίς εποικοδομητικές προτάσεις με την συμμετοχή τους στα κοινά σε πολλές των περιπτώσεων να εστιάζεται κατά την προεκλογική περίοδο και πάλι όμως λανθασμένα καθώς οι γνώσεις τους ως προς την λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης βαθμολογείται με κάτω του μηδενός!

Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι αυτοί που προσπαθούν να προχωρήσουν μπροστά να ξεφύγουν από κάθε τι μίζερο, κακό και γενικά να φέρουν ένα ίσως καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας που θα ακολουθήσουν…

Υπάρχουν και αυτοί που δεν περιμένουν τον Δήμορχο,τον πρόεδρο της τ.κ,τον γείτονα αλλά παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και βάζουν τη δίκη τους ξεχωριστή πινελιά!

Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ''Sunday Coffee Bakery'',κ.Τοσουνίδης Θεόδωρος ο οποίος με δικά του έξοδα,πολλά ή λίγα δεν έχει καμιά σημασία προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, που ευχόμαστε να βρει μιμητές.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Τοσουνίδης προχώρησε στην κατασκευή χώρου κοινής χρήσης στάσης λεωφορείων Αστικού ΚΤΕΛ λύνοντας απλά και γρήγορα ένα πρόβλημα που υπήρχε στην περιοχή.

Δεν θα σταθούμε στο ποιος θα έπρεπε να την κατασκευάσει, γιατί δεν έγινε τόσο καιρό ή γιατί το έκανε γιατί θα χαθεί η ουσία και το βασικότερο που μας ενδιαφέρει είναι η ουσία και όχι τα πελώρια αναπάντητα «γιατί»!

Οι υγιείς σκεπτόμενοι κάτοικοι του Μακροχωρίου αλλά κυρίως όσοι θα κάνουν χρήση της εν λόγω στάσης ευχαριστούμε τον κ.Τοσουνίδη για την μικρή πράξη του που κάνει την μεγάλη διαφορά! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια