Το Καφενείον «Η Ελπίς» η μουσική παράσταση της Λένας Πετροπούλου την Πέμπτη 14/9 στο Μακροχώρι

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και η Π.Κ.Μ. Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας για τις αρχές του φθινοπώρου 2023 (1 – 15 Σεπτεμβρίου) έχουν σχεδιάσει μια κεφάτη μουσική παράσταση που θα περιοδεύσει σε κοινότητες της Ημαθίας (8.30 μ.μ.).

Πρόκειται για λαϊκή κωμωδία ηθών και καταστάσεων με φόντο την Ελλάδα των αρχών του 1960 και υπό τους ήχους των αξέχαστων τραγουδιών της εποχής, αλλά και νοσταλγικών προγενέστερων. Η παράσταση θα έχει ελεύθερη είσοδο, αλλά θα έχει συγχρόνως κοινωνικό χαρακτήρα, αφού όποιος επιθυμεί θα μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας και να βοηθήσει το έργο των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας και της Φιλοπτώχου Φιλοπροόδου Γυναικών Αλεξάνδρειας.

Σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες Ριζωμάτων, Κοπανού, Λουτρού, Πλατάνου, Τρικάλων, Φυτειάς, Πλατέως, Μακροχωρίου και Επισκοπής Ναούσης.

Η μουσική παράσταση στο Μακροχώρι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/09 και ώρα 8:30μ.μ πίσω από το Παλιό Δημαρχείο (σε περίπτωση βροχής στον χώρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου)

Ελεύθερη είσοδος!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια