Πότε επιτέλους θα βάλουμε μυαλό;

Αγανακτισμένος είναι ο πρόεδρος της κοινότητας μας κ.Βαλάντης Κεχαΐδης και όχι άδικα , αφού ακόμα και λίγες ώρες μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων ή καθαρισμούς σε διάφορα σημεία, ασυνείδητοι συμπολίτες μας πετούν σκουπίδια και μπάζα κυριολεκτικά όπου τους βολεύει!

Ο κ.Κεχαίδης μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook προχώρησε στην  δημοσιοποίηση σχετικών φωτογραφιών (δείτε κεντρική φωτο) που φανερώνουν για ακόμα μια φορά δυστυχώς το μέγεθος του προβλήματος σχολιάζοντας χαρακτηριστικά

 ‘’Ούτε μια μέρα δεν αντέχουν να έχουν καθαρή την γειτονιά και κανένας δεν είδε τον άμυαλο που τα πέταξε για να είναι καθαρός αυτός’’

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι σίγουρα μεμονωμένο, δεν είναι το πρώτο και χωρίς αμφιβολία δυστυχώς δεν θα είναι το τελευταίο 

Οι ασυνείδητοι συμπολίτες μας που όποτε τους βολέψει, νύχτα ή μέρα, πετάνε αδιάκριτα όπου βρουν, ότι έχουν περιττό, προκειμένου να έχουν τον χώρο τους καθαρό αδιαφορώντας παντελώς για την ρύπανση που προκαλούν.

Ας εγκαταλείψουμε αυτή την νοοτροπία, ότι για όλα φταίει ο Δήμος κλπ. Ναι για ότι είναι υπεύθυνος ο Δήμος ΕΙΝΑΙ και εμείς δεν θα σταματήσουμε να το ‘’φωνάζουμε’’.

Είναι αλήθεια ότι ζούμε σε μια άρρωστη κοινωνία και το κακό δεν είναι ότι είναι άρρωστη αλλά ότι ορισμένοι δεν θέλουν να μπουν καν στην διαδικασία να θεραπευτούν.

Γι' αυτό  λοιπόν όλοι εμείς που θέλουμε το κοινό καλό για τον τόπο μας όπως τον οραματίζεται κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα πρέπει να γίνουμε ενεργοί πολίτες που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα τα φτιάξουν σίγουρα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας απομακρύνοντας οποιονδήποτε και οτιδήποτε βάζει φρένο στην ανάπτυξη και εικόνα του τόπου μας!

Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία εχθές γιατί αύριο θα είναι…αργά!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια