Χειρουργήθηκε στους χιαστούς ο επιθετικός του Μακροχωρίου Κώστας Κουλουριώτης



Σε χειρουργική επέμβαση λόγω Ρήξης Πρόσθιου Χιαστού υποβλήθηκε την Τετάρτη ο νεαρός επιθετικός του Μακροχωρίου,Κώστας Κουλουριώτης.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός του Μακροχωρίου μετά τον τραυματισμό του στο γήπεδο του Άρη Παλαιοχωρίου στις 18/01/2020 υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2020 σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση από τον επιστημονικό διευθυντή της κλινικής Euromedica Κυανούς Σταυρός χειρούργο ορθοπεδικό κ.Γιαννακοβίτη Πέτρο.

Το χειρουργείο ήταν απόλυτα επιτυχημένο και πλέον ο Κουλουριώτης βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

'Ταλαντούχος, αλλά ιδιαίτερα άτυχος ο Κουλουριώτης' καθώς σε διάστημα περίπου δυο χρόνων είναι η δεύτερη φορά που υποβάλλεται στην συγκεκριμένη επέμβαση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους μετά και τον δεύτερο συνεχόμενο τραυματισμό του, πληροφορία που εάν τελικά επαληθευτή θα αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του Μακροχωρίου.

Μέσω ανάλογης ανακοίνωσης η ομάδα του Μακροχωρίου εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Κουλουριώτη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Μακροχωρίου, εύχονται στον αθλητή μας ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!!».

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στον νεαρό ταλαντούχο επιθετικό αλλά και φίλο Κώστα Κουλουριώτη ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε ότι η πληροφορία που τον θέλει να αποσύρεται από τους αγωνιστικούς χώρους να πέσει στο κενό.

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια