Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου ''Ψηφιδωτό'' καθάρισε και καλλώπισε την Πλατεία ''Καστοριανών'' (Εικόνες)

Σε μια συντονισμένη παρέμβαση καθαριότητας και αποκατάστασης σε μια πλατεία του Μακροχωρίου, που αποτελεί χώρο αναψυχής,χώρο όπου μπορούν να παίξουν τα μικρά παιδιά αλλά και καθημερινό πέρασμα για τους κατοίκους του Μακροχωρίου, έκανε σήμερα  το πρωί 9 Φεβρουαρίου 2020 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου ''Ψηφιδωτό''.


Φρόντισαν ταυτόχρονα να απομακρύνουν από την πλατεία και τους γύρω χώρους αντικείμενα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εστία κινδύνου για παιδιά και μεγάλους.

Η πλατεία ''Καστοριανών''  καθαρίστηκε,βάφτηκε, ομόρφυνε κι έγινε πιο φιλική και φιλόξενη για τους κατοίκους του Μακροχωρίου και όχι μόνο.

Μία μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου ''Ψηφιδωτό'' είναι σε εξέλιξη όχι μόνο για να δημιουργήσει αξιοπρεπείς συνθήκες σε όλους τους δημόσιους χώρους αλλά και να τους διατηρήσει καθαρούς και περιποιημένους.

Η μικρή συμμετοχή του κόσμου ήταν ο αρνητικός παράγοντας στην προσπάθεια του Συλλόγου με τους κατοίκους του Μακροχωρίου να είναι απών από μια αξιέπαινη προσπάθεια.

''Το κέρδος ήταν κυρίως η συμμετοχή και η χαρά όλων των παιδιών που ήταν παρόντα'' μας δήλωσαν τα μέλη του Συλλόγου κατά την επίσκεψη μας στην Πλατεία ''Καστοριανών'' .

Ο Σύλλογος Μακροχωρίου ''Ψηφιδωτό'' μας καλεί να συγυρίσουμε, να βάψουμε, να μαζέψουμε, να διορθώσουμε, να φυτέψουμε,να εμπνεύσουμε. Να δείξουμε ότι το έχουμε πιστέψει φανατικά: η γειτονιά και ο δημόσιος χώρος μας ανήκουν!.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις