Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για την school academy Makroxori fc.

Την προσεχή Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για την school academy Makroxori fc. Δημοτικό γήπεδο Μακροχωρίου.

Στην συγκέντρωση αυτή καλούνται όλοι οι γονείς των αθλητών που θα στελεχώσουν το τμήμα Κ16 Γεν.2006-07,αλλά και όσοι γονείς &αθλητές θα ήθελαν να εγγραφούν σε αυτές να βρίσκονται στα γραφεία στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχώριου όπου θα γνωριστούν με τους ανθρώπους της ομάδας και θα ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας της. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ σας είναι απαραίτητη και μέσα από την επαρκή συμμετοχή θα δείξουμε την δυναμική του νέου τμήματος για την ομάδα του Μακροχωρίου.

Την επόμενη μέρα όλα τα τμήματος Κ16-Κ14.Κ12 Κ10 και Κ8&6 θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση.

Τα βασικότερα στοιχεία που θα προσφέρει η school academy Makroxori fc. στα παιδιά, θα είναι ο ειδικά σχεδιασμένος τρόπος άθλησης, η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, η κοινωνικοποίηση αλλά και η διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6945292415 στα γραφεία της ομάδας, στη γραφεία της school academy Makroxori fc., καθημερινά 17:00 – 18:00.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια