Επικίνδυνα φρεάτια στο Μακροχώρι θέτουν σε κίνδυνο τους πολίτες!

Επικίνδυνες παγίδες για την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων αποτελούν ορισμένα φρεάτια ομβρίων και άλλων επιφανειακών υδάτων, που υπάρχουν στο Μακροχώρι.

Σύμφωνα με πρόσφατη καταγγελία, στο makroxorinews, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προκληθεί μικροατυχήματα με “θύματα” ανυποψίαστους περαστικούς αλλά και ζημιές σε αυτοκίνητα.

Όπως μας ανέφεραν υπάρχουν φρεάτια «παγίδες», με αποτέλεσμα να αυξάνεται και ο κίνδυνος για κάποιον σοβαρό τραυματισμό και ήδη το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί δύο ατυχήματα, τα οποία, ευτυχώς, δεν είχαν τραγικές συνέπειες.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε την ανάγκη άμεσης ενημέρωσης από μέρους μας όπου διαπιστώνεται κάποιο πρόβλημα προς την κοινότητα και τον πρόεδρο κ. Βαλάντη Κεχαΐδη με σκοπό να επιληφθεί άμεσα του θέματος.

Το να κλείνουμε τα μάτια γινόμαστε μέρος του προβλήματος διότι αν δεν είσαι μέρος της λύσης, τότε αποδεδειγμένα είσαι μέρος αυτού.

Τόσο ο κ. Κεχαΐδης όσο και εμείς μέσω του makroxorinews, έχουμε ζητήσει κατ' επανάληψη τη συνδρομή και την βοήθεια όλων ώστε τα όποια προβλήματα να λύνονται άμεσα.

Εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα με τον πρόεδρο κ.Κεχαΐδη με σκοπό την ενημέρωση του για τα σημεία παγίδες, κάτι που ίσως ήδη να γνωρίζει, με σκοπό  να επιληφθείτε του θέματος το γρηγορότερο δυνατόν. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια