Το χαλασμένο ''ΑΤΜ'' στο Μακροχώρι συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα - Ζητά την άμεση αποκατάσταση ο πρόεδρος της τ.κ Βαλάντης Κεχαϊδης

Τις συνέπειες της διακοπής της λειτουργίας του Μηχάνηματος αυτόματης ανάληψης (ATM) στο Μακροχώρι, βιώνουν όχι για πρώτη φορά κάτοικοι και επισκέπτες εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που παρουσιάζει το μοναδικό ΑΤΜ το οποίο εδώ και 8 περίπου μέρες δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να προκαλείται απορία και προβληματισμός.

Συγκεκριμένα, το ΑΤΜ που τοποθετήθηκε επί της οδού Αριστοτέλους 166 είναι τις τελευταίες μέρες σε ανενεργή λειτουργία με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της τ.κ Μακροχωρίου και των γύρω περιοχών, οι ηλικιωμένοι αλλά και όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν στο πλησιέστερο ΑΤΜ που βρίσκεται στην πόλη της Βέροιας να αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της τ.κ Μακροχωρίου κ. Βαλάντης Κεχαϊδης επισήμανε την αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης του Μηχάνηματος αυτόματης ανάληψης (ATM) της Τράπεζας Πειραιώς καθώς δημιουργεί τεράστια προβλήματα τόσο στους κατοίκους του Μακροχωρίου και των γύρω περιοχών όσο και στους ηλικιωμένος και ειδικότερα σε αυτούς που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Ελπίζουμε το πρόβλημα να επιλυθεί άμεσα! 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια