Η υποψηφιότητα του Βαλάντη Κεχαΐδη για την προεδρία της τκ.Κοινότητας Μακροχωρίου και η «καυτή πατάτα» των δρόμων!

 Την πρόθεσή του να διεκδικήσει για τρίτη φορά την προεδρία της τ.κ Μακροχωρίου εξέφρασε στο στενό οικογενειακό του κύκλο ο κ.Βαλάντης Κεχαΐδης  χωρίς ωστόσο να έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος κρατώντας μέχρι τώρα ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Κεχαΐδης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διερευνητικές επαφές με άτομα που ενδεχομένως θα τον πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο των επικείμενων δημοτικών εκλογών και ίσως κάποια ονόματα να έχουν ''κλειδώσει''.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσει και πάλι τα ‘’κλειδιά’’ στον κ.Κεχαΐδη – αν φυσικά τα ζητήσει -  αναγνωρίζοντας την αξία του έργου του και της προσπάθειας του αλλά και γιατί οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι κάτι παραπάνω από ισχυρές!

Η αλήθεια είναι ότι επί ημερών του νυν προέδρου κ.Κεχαΐδη και την πολύτιμη βοήθεια του Δημάρχου κ.Βοργιαζίδη η τ.κ Μακροχωρίου έχει αλλάξει ως προς το καλύτερο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεις.

‘’Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία…’’

Μελανό σημείο αποτελεί η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και δικαίως οι κάτοικοι φωνάζουν να δοθεί επιτέλους τέλος σε αυτό το κακόγουστο αστείο!

Δεν αναφερόμαστε στην ολική αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και στην ταλαιπωρία που ενδεχομένως έχει προκαλέσει καθώς αυτό θα έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και πολλά χρόνια και επιτέλους δόθηκε οριστική λύση με τα χρονοδιαγράμματα ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση να πηγαίνουν…περίπατο!

Δεν είναι κρυφό και δεν αποτελεί είδηση να αναφέρουμε ότι ο κ. Κεχαΐδης όλο αυτό το διάστημα φωνάζει για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου αλλά ‘’ Φωνή βοώντος εν τη ερήμω’’ με τους εργολάβους να έχουν ίσως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αν και το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε ότι γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθούν οι ζημιές σε πολλά σημεία.

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε πολλά που έχουν γίνει ή δεν έγιναν όμως αυτό θα συμβεί εντός των επόμενων ημερών όπου και θα ζητήσουμε από τον κ.Κεχαΐδη να απαντήσει σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το blog της σελίδας του Μακροχωρίου σε μια σειρά ερωτημάτων και ευχόμαστε να ανταποκριθεί στο αίτημα μας κάτι που έχει κάνει μέχρι στιγμής ουκ ο λίγες φορές.

Το ίδιο θα κάνουμε και από τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου και ιδιαιτέρως από τα μέλη της λεγόμενης ‘’αντιπολίτευσης’’ προκειμένου να μάθουμε την αλήθεια από όλες τις πλευρές και ο κόσμος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα του.

*Η μέρα και η ώρα των συνεντεύξεων θα γίνουν έγκαιρα γνωστές με νεότερη ανάρτηση μας.

Μανώλης Πεχλιβανίδης

Διαχειριστής & Συντάκτης του Gnomi.news και του makroxorinews.blogspot.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια