Βαλάντης Κεχαΐδης: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του - Τι είπε για τον ''5ο αγώνα δρόμου 21 μαθητών''

Συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 ο πρόεδρος της τ.κ Μακροχωρίου κ.Βαλάντης Κεχαΐδης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΚΟΥ 99,6, καλεσμένος του Μανώλη Πεχλιβανίδη στην εκπομπή "ΕΛ Μαντριγάλ".

Ο κ. Κεχαΐδης αναφέρθηκε στον ‘5ο Αγώνα Δρόμου 21 Μαθητών’, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 2 Απριλίου και που διοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο Μακροχωρίου ‘Ψηφιδωτό’, σε συνεργασία με τον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων. 

Μεταξύ άλλων, τόνισε την προσπάθεια που γίνεται ώστε ο αγώνας θεσμός πλέον να στεφθεί με επιτυχία ενώ όπως είπε η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη ενώ απεύθυνε κάλεσμα σε εθελοντές που επιθυμούν να βοηθήσουν καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες.

Σε ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο κ. Κεχαΐδης άνοιξε τα χαρτιά του δηλώνοντας επίσημα ότι θα διεκδικήσει και πάλι την επανεκλογή του ζητώντας για ακόμη μια φορά την στήριξη των κατοίκων του Μακροχωρίου.

‘’Στηρίζω τον Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, είναι στο πλευρό θα είμαι στο πλευρό του και θα συνεχίσουμε ενωμένοι’’ ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα είπε:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια