Πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι η παρουσίαση της ιστοσελίδας ''Λαϊκή αγορά Ελλάδος'' από το Σωματείο Λαϊκών Αγορών Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου 2023 η έκτακτη γενική συνέλευση του Σωματείου   Λαϊκών Αγορών Ημαθίας στο πρώην Δημαρχείο Μακροχωρίου.

Κεντρικό θέμα της συνέλευσης ήταν η παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης και άρτιας πρότασης (project) για την οικονομική αναβάθμιση των μελών του Σωματείου μέσω αύξησης των πωλήσεων.

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ.Δημήτρης Σαμαράς παρουσίασε την ιστοσελίδα ''Λαϊκή αγορά Ελλάδος'' που δημιουργήθηκε με στόχο να εισάγει τον πωλητή στις νέες σύγχρονες τάσεις στο χώρο του εμπορίου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αντί μιας ερασιτεχνικής σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σωματείο προσφέρει πλέον μια άρτια και σύγχρονη πλατφόρμα στην οποία τα προϊόντα θα παρουσιάζονται σωστά και κυρίως θα είναι εύκολα στον πελάτη.

Μέσω της σύναψης συνεργασίας με το σωματείο και έναντι ενός χαμηλού κόστους η επιχείρηση του κάθε πωλητή (50ευρώ το τρίμηνο) η επιχείρηση θα εισάγεται στην πλατφόρμα με δυνατότητα να πουλάει τα προϊόντα άμεσα στον πελάτη, σε τιμές ανταγωνιστικές και με ασφάλεια.

Ο κ.Σαμαράς απάντησε σε σειρά ερωτημάτων που τέθηκαν από τους παριστάμενους, οι οποίοι βρήκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την πρωτοποριακή πρόταση.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια