Σε Φεστιβάλ Ποντιακής Γαστρονομίας στο Θρυλόριο Κομοτηνής θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου

O Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις, στα πλαίσια της γιορτής της Αγίας Μαρίνας. Οι οποίες εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου 2023.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, θα λάβει χώρα το «6ο έτος Ποντιακής Γαστρονομίας», με συμμετοχές από Ποντιακούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα και φυσικά από την σπουδαία αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ προβολής και ανάδειξης του διατροφικού πολιτισμού, της ιστορίας, της νοστιμιάς και της υγιεινής της Ποντιακής κουζίνας. Μέσα από ένα διαγωνισμό μαγειρικής, που θα λάβει χώρα στην πλατεία του Θρυλορίου του νομού Ροδόπης, στις 8.30 μ.μ..

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος Μακροχωρίου αναφέρει:

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου συμμετέχει σε Φεστιβάλ Ποντιακής Γαστρονομίας στο Θρυλόριο Κομοτηνής το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» για την πρόσκληση!

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ προβολής και ανάδειξης του διατροφικού πολιτισμού, της ιστορίας, της νοστιμιάς και της υγιεινής της Ποντιακής κουζίνας!

Η εκδήλωση «6ο έτος Ποντιακής Γαστρονομίας» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας και με καταξιωμένους κριτές. Οι οποίοι είναι αρωγοί και υποστηρικτές του φεστιβάλ διατροφής.

Kαλή μας επιτυχία!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια