Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου με αφορμή την μεγάλη προσέλευση του κόσμου στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιηθήκαν στις 26,28 και 29 Αυγούστου ευχαριστώντας παράλληλα χορηγούς και εθελοντές.

Αναλυτικά αναφέρει:

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τις μαγικές βραδιές που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου στις 26,28 και 29 Αυγούστου και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που αγκάλιασε με θέρμη τις εκδηλώσεις μας . 

Όλα κύλησαν ομαλά και η διεξαγωγή των εκδηλώσεων κατά γενική ομολογία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Μια επιτυχία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα μέσα μας σαν ένα στιγμιότυπο ευτυχίας. Πραγματικά δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη προσέλευση,κάτι που μας αιφνιδίασε ευχάριστα δίνοντας μας παράλληλα δύναμη να συνεχίσουμε ώστε να κρατήσουμε ζωντανά τα έθιμά μας και τις παραδόσεις μας, 

Θα θέλαμε με αυτή μας την επιστολή να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Τους εθελοντές μας που για ακόμα μια φορά φώναξαν δυναμικά ‘’παρών’’ 

Τους χορηγούς για την υπερπολύτιμη βοήθεια τους 

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρόπολης Δράμας και τον Σύλλογο Κρητικών Ημαθίας για την παρουσία τους.

 Τα τοπικά Μ.Μ.Ε που για ακόμα μια φορά ήταν εκεί για να προβάλουν το έργο μας αλλά και τους χορευτές του συλλόγου μας. 

Μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου συνεχίζει το έργο του μαθαίνοντας στους νεότερους και θυμίζοντας στους μεγαλύτερους τα ήθη και έθιμα του τόπου μας καθώς ως γνωστόν λαός που ξεχνάει (ή ακόμα χειρότερα, δεν γνωρίζει) την Ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. 

Ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με την ευχή όλων να μην λείψει κανείς!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια