Νίκη επί του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και πρόκριση στα play off του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής για την ομάδα μας!

Σημαντική νίκη για την ομάδα, καθώς με γκολ του Κιατικίδη στο 54’ της αναμέτρησης επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2024 του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Απόσογλου έκαναν κατάθεση ψυχής και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλων Αγίου Γεωργίου από την Α.Ε Καβασίλων με 1-0 εξασφάλισαν το τέταρτο εισιτήριο που οδηγεί στα play off φετινού πρωταθλήματος.

Ο φετινός στόχος που τέθηκε από την αρχή της σεζόν από την διοίκηση του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο επετεύχθη με τον καλύτερο τρόπο,με τον επίλογο να γράφεται στο ''κάστρο'' μας. 

To MΑΚΡΟΧΩΡΙ.NEWS συγχαίρει όσους συνέβαλλαν ώστε να επιτευχθεί ο φετινός στόχος και τους εύχεται καλή επιτυχία στα play off.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Α.Ε Καβασίλων σε ένα ματς άνευ βαθμολογικής αξίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια